Betere arbeidsregels afdwingen in Noord en Zuid : campagnebrochure - Justaert, Gijs; De Gendt, Annelies; Broekx, Jaklien (Brussel: Wereldsolidariteit, 2010)
"Redactie : Gijs Justaert, Annelies De Gendt, Jaklien Broekx en Frie Dehaes ; Werkten mee : Herman Peeters, Rita Vandeloo, Jan Franco en Frieda De Koninck ; Foto's Wereldsolidariteit, Wereldmediatheek, Hola Images ; Layt-out : Gevaert Graphics DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL"