pk001292: Krieg und Frieden. Spekulant und Heldentod - Achten, Udo; Weber, Paul Andreas; WI-Verlag (1982)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een man, zittend op een ton, ruggewaarts, die massa's grafkruisen maakt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"