331.00001: Statuten - Humanistisch Vrijzinnig Vormingswerk-afdeling Oostende
"Collection: HVV-afdeling Oostende-Oudervereniging voor Moraal; Level of description: Item; Biografie: HVV-afdeling Oostende-Oudervereniging voor moraal is in feite de afdeling van de Humanistisch Vrijzinninge Vereniging (HVV) te Oostende. De HVV heeft als doel het humanistisch vrijzinnig niet-confessioneel levensbeschouwelijk gedachtengoed verspreiden en bevorderen. Programma waarin volgende functies aan bod komen: ontmoeting, sociale actie, educatie en cultuur. Series: 331: Archief van HVV-afdeling Oostende-Oudervereniging voor Moraal (OVM)"