af008040: Geen cruise bij ons - Rode Jeugd; PVDA; Verwimp, Hugo
"Affiche uitgegeven in 1985 door Rode Jeugd met als trefwoord antimilitarisme.Foto: atoompaddestoel in bewolkte hemel.Tekst: geen CRUISE bij ons geen SS-20 op ons. Partij Van De Arbeid van België. Rode Jeugd. v.u.: Hugo Verwimp, Jean Voldersstraat 41, 1060 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"