af004555: Groot veldfeest - Drukkerij De Voorzorg; Vriendenkring van Klaroenen en Tamboers van De Vredekring
"Affiche uitgegeven in 1959 door de Vriendenkring van Klaroenen en Tamboers van De Vredekring voor veldspelen. Afbeelding: medicijnen van Dr. Mann. Tekst: Soc. Fanfare De Vredekring Vriendenkring Tamboers en Klaroenen Lokaal De Pioniers Diepestraat 42, Antwerpen. Op zondag 16 augustus 1959 op de Ruige-Heide te Zandvliet groot veldfeest. Programma: sportief treffen onder de leden. Koordtrekken - Flessenvullen - Zakkenlopen. Alles laat voorzien dat het er gezellig zal toegaan. Bijeenkomst in ons lokaal De Pioniers Diepestr. 42, Antw. om 8.30 u. Vandaar gezamentlijk vertrek naar de Buurttram. Diegene die zich willen laten inschrijven, de uiterste datum hiervoor is 7 augustus, allen welkom. Het bestuur. Drukkerij « De Voorzorg », Best. A. Van Leuvenhaege, Ossenmarkt 25, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"