fo019454: Studenten, Amada
"Zwart-witfoto van een affiche die uitnodigd voor een lezing over de ervaringen van enkele studenten over hun reis naar China. Alleen het volk is de drijvende kracht van de geschiedenis, Vlaamse studenten terug uit China. Leuven , Minderbroederstraat 17, donderdag 26 november 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"