Alles wat je ooit wilde weten over ... Jodie, het hertenjong - Meijers, Katja; Vervoort, Kristien (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Katja Meijers, Kristien Vervoort Fonds Suzan Daniel (FSD)"