te001455: Spotprenten
"Gewassen tekening met inkt en droge stift in een drieluik als vermoedelijke illustratie voor een krant. In het eerste vak zijn vier vechtende mannen onder een kapelaanshoed afgebeeld, in het tweede vak wandelaars met hun hoofd achterstevoren, in het derde vak een geblinddoekte man die waarschijnlijk zijn stembiljet naast de stembus steekt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"