te000287: Voorstudie een man en vrouw bij het vuur - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van een man met pet, staande bij een rokend houtvuur. Rechtsonder datum, 31 augustus 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"