fi000225: Spot 11.11.11 1982 - 11.11.11
"Collection: 1982 - Vrede is geen kwestie van woorden, maar van daden; Spot van 11.11.11 voor de campagne van 1982 met René en Manu Verreth. Eindbeeld is de affiche met tekst: Vrede is geen kwestie van woorden maar van daden. Series: 1982 - Vrede is geen kwestie van woorden, maar van daden"