fo030430: Land en gezicht in Vlaanderen, Heuvelland - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een man (een Fransman) met snor en pet staand aan de toog in een cafe. Heuvelland, 1972. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"