af004396: Aimé Canipel - SP; Van de Wynckel, Danny (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gent. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Aimé Canipel. Tekst: NU MEER DAN OOIT! SP. AIME CANIPEL 4e kandidaat voor U en voor Gent! Gemeenteraadsverkiezingen Gent 24-4-83. Verantw. uitg. D. Van de Wynckel - Vrijdagmarkt 9, Gent."