Rob Tielman over leerstoelen homostudies in Nederland : een stand van zaken na 25 jaar - Tielman, Rob (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Rob Tielman Fonds Suzan Daniel (FSD)"