fo022665: Openbaar vervoer, Trein-Tram-Busdag - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van een mensenmassa op het perron tijdens een trein-tram- en busdag. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"