af005666: 4 sp.a - sp.a; André, Alain
"Affiche uitgegeven in 2012 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) voor de provincie- en de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: 4 sp.a. V.u.: Alain André, Grasmarkt 105/37, 1000 Brussel. Verkiezingsdrukwerk gemeente- en provincieraadsverkiezingen 14 oktober 2012. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"