fo023942: Betoging, Ambtenaren - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een betoging van ambtenaren in Brussel. Betogende brandweermannen zitten op hun brandweerwagen die meerijdt in de betoging. Jaren 1995-1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"