te001852: Oorlogslandbouw - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 26 mei 1975, september 1985. Eveneens verschenen in het Aktiedossier 1.11.11 1984. Tekening toont een landbouwer met koe, ze trekken met de ploeg strepen in de aarde. Daarnaast zie je een tank, die trekt met de rupsbanden gelijkaardige strepen in de aarde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"