pk002440: Wereldtentoonstelling Antwerpen 1930 - Thill, Ern.; Nels (1930)
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend de stand van de Federatie van Vakbonden (zetels met diapositieven) op de Wereldtentoonstelling in Antwerpen in 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"