Lenin Leningradsi Leningrad 1917-1967 = Lenin Leningrad People of Leningrad - Dreejdjen, D.; Kamalov, Ch.; Kornatovski, N.A. (Leningrad: Sovjetski Choedosjnik, 1967)
"Uitgegeven naar aanleiding van 50 jaar Sovjet-Unie"