Eten op tafel : een projekt over voedsel : produktie, verdeling, konsumptie : bestemd voor het voortgezet onderwijs
Corporate Authors: | Novib, KRO Schoolradio |
---|---|
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Published: |
Den Haag: Novib; KRO Schoolradio
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/0E143940-B860-4127-9CD2-4F114484813E |
Similar Items
-
Distribución y consumo popular de alimentos en Managua
Published: (1983) - Honger hoeft niet : aktieweek voor duurzame voedselproduktie : film - video - dia-lijst - literatuurlijst - tentoonstellingen
-
Le but du programme alimentaire. Orientations, délais, voies de solution
by: Voskressenski, Lev
Published: (1982) -
Sociale stratificatie in aankoop en consumptie van voedingsmiddelen en de potentiërle impact daarvan op de volksgezondheid
by: Matthys, Christophe
Published: (2004) -
Eenvoudig maar voedzaam : cultuurgeschiedenis van de dagelijkse maaltijd in Nederland
by: Jobse-Van Putten, Jozien
Published: (1995)