fo008681: Vakantiehuis Chateau "La Reine Pedauque"
"Zwart-witfoto van het vakantiehuis Chateau La Reine Pedauque in Melreux, rond 1960. Opschrift: Domaine de la maison des Métallurgistes de Belgique. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"