fo007433: Kindervakanties SVV Dendermonde
"Zwart-witfoto van een groep kinderen met begeleiders op het strand, op kamp met Kindervakanties SVV Dendermonde, augustus 1959. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"