fo002366: Socialistische Turnclub Leuven
"Zwart-witfoto van de Socialistische Turnclub Leuven tijdens een Nationaal Kampioenschap. Zicht op een meisjespiramide met rechts F. Van Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"