fo025167: Cockerill Yards - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een affiche, blad met tekst: Gemeenschappelijk vakbondsfront Cockerill Yards Hoboken roept op om maandag 8 februari mee op te stappen voor ons werk en loon. Samenkomst: St-Jansplein te Antwerpen 9.30 uur (hoek Gummarusstr. - frituur). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"