af016411: Creatieworkshop La Fura dels Baus - Vlaamse Mime Federatie
"Affiche uitgegeven door de Vlaamse Mime Federatie voor een workshop door La Fura dels Baus. Afbeelding: straattheater. Tekst: Eenmalige werkvoorstelling. Creatieworkshop La Fura dels Baus vrijdag 14 juni om 21u. Ex-Electrabelmagazijn Drabstraat 172 – Mortsel. Tickets enkel ter plaatse vanaf 20u: aantal plaatsen beperkt! Vlaamse Mime Federatie Sergeyselsstraat 6, 2140 Borgerhout. Tel/Fax: 03/235 23 30. Jary’s Paper & Copy Center Carnotstraat 169 – 2060 Antwerpen. Tel.: 03/235.02.40 & 03/235.94.22. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"