af001988: Pakistan-avond. Blood of Hussain - Amnesty International Gent; Ruyffelaere, Peter
"Affiche uitgegeven in 1982 door Amnesty International Gent voor solidariteit met Pakistan. Tekst: Amnesty International. Pakistan-avond. Blood of Hussain. Een film van Jamil Dehlavi (Pak.). Nadien: kort debat. Woensdag 10 maart 19.30u aud. C Blandijn. Inkom: 50 F. Ver. uitg.: Peter Ruyffelaere, Puinstraat 11, 9000 Gent (23.45.15) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"