ls000421: Harijan perdu - Wilchar
"Linoleumsnede met op de voorgrond de afbeelding van een berg auto's kriskras op elkaar, bovenaan is in de verte een booreiland te zien bij avondlicht. Linksonder Wilchars merkteken en de titel 'Harijan perdu', rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"