fo033065: De Poort-Beraber
"Zwart-witfoto van een groep leden van De Sleep bij een bezoek (of ontvangst ? ) bij schepen J. Monsaert (?) in Gent. . Rechts Johan Devreese, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"