dip000214: Internationale Muziekwedstrijd Arras, 20-22 augustus 1932 - Andrieu; Girodon, Gabriël
"Diploma uitgereikt aan Harmonie Na Arbeid Kunst uit Baesrode tijdens de Internationale Muziekwedstrijd Arras, 20-22 augustus 1932. Tekst: Ville D'Aras Pas-de-Calais Grand concours international de musique 20-21-22 aout 1932, Diplome, 2e Division, 1ere Section, 1er Prix d'Honneur avec félicitations de jury décerné à L'Harmonie Na Arbeid Kunst de Baesrode-lez-Termonde. Op het diploma een tekening van Gabriël Girodon. Gabriel Girodon (1884-1941) is een Franse schilder en beeldhouwer. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"