Socialistische liederen [Bladmuziek] (Antwerpen: De Voorzorg)
"Deze publicatie bevat volgende liederen :De InternationaleVeracht niemand!GerechtigheidVegeet hen niet!'t Is MeiDe Roode VaanHet Lied van MarianneDe KlokluiderDe arme DichterHet Kanailje'k ben te oudLied van den soldaatDe groote dagGeen aalmoes meerStemt voor de SocialistenIs er een God?Feestlied der DockersGeen Vaderland!Wat zoudt gij zonder 't werkvolk zijn?De Leerling van ChristusNaar 't kot"