vl001425: Holebi, het Aidsteam
"Spandoek van ecru katoen waar zwarte en lichtblauwe katoenen letters werden opgenaaid met de tekst: 'Het Aids Team / The Hot Rubber' en een rechthoekige lap gele stof met de afbeelding van een knipogend penisfiguurtje met condoom aan. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"