fo000524: Internationale tentoonstelling der coöperatie
"Zwart-witfoto van een stand van de SM Vooruit op de tentoonstelling van de coöperatie. Exposition internationale de la coöpération et des oeuvres sociales. Gent, 15 juni tot 15 september 1924. rechts: Arthur Verschraegen FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"