pr000281: Nos Binettes Socialeuses par Boquillon. Bertrand - Boquillon; Lefevre, A.
"Collection: Nos Binettes Socialeuses par Boquillon; Prent in monochroom voorstellend een karikatuur van Bertrand; tekst : général bouffe galette. Tekening van Boquillon verschenen in Nos Binettes Socialeuses. Series: Nos Binettes Socialeuses par Boquillon; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"