te004107: In vrouw vermomd om een examen af te leggen - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/02/03))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend twee mannen die van achter hun bureau kijken naar de grote voeten van de vrouw die voor hun staat. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, op 3 februari 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"