af006254: Auteur Freek Neirynck sienjeer zijn boeke veur iederien persuunlijk “Oens vrie schuune Gensche toale”
"Affiche uitgegeven in 2012 voor een signeersessie van ‘Oens vrie schuune Gensche toale’ door Freek Neirynck. Tekst: Zondag 16 december 2012, 15u00 – 16u30. Auteur Freek Neirynck sienjeer zijn boeke veur iederien persuunlijk “Oens vrie schuune Gensche toale”. Met/Mee Perfesser Gensch Freek Neirynck, auteur Gents zakwoordenboek (vierde herziene druk) en Gents Zegswijzenboek (Speksplenternieuw). Met muzikale achtergrond als verrassing!!! Illustrator Mario De Timmerman koenterfeit en oenderteusen oop nen uitvergruute kartoen. Actrice Gwendoline Colman intervijoeweert den ooteur. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"