pk001331: Ons acht uren huis, Oostende, 138 kamers, centrale verwarming, badkamers, lift. De kunst - NS - Nationaal Syndicaat; Montmorency, A.
"Prentbriefkaart in monochromie, voorstellend twee panelen met een vrouw die een harp bespeelt en een man en een vrouw met viool en cello, wandversiering in het achturenhuis in Oostende. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"