Aktie en therapie : 1 jaar Rooie Vlinder bekeken van op afstand - Lootens, Pierre (De Rooie Vlinder : Socialistische Aktiegroep voor de bevrijding van de homoseksualiteit)
"Pierre Lootens Fonds Suzan Daniel (FSD)"