fo026360: Anti-rakettenbetoging Brussel 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto genomen tijdens de Anti-rakettenbetoging met de slogan : Hier het ACW Martens gij hebt uw volk verraden Brussel 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"