vl000564: Bond-Moyson - Waelkens, Jos
"Vlag van de Bond Moyson van het ARR. Aalst-Oudenaarde. Centraal in een witte driehoek, op een rood veld, de vervlochten initialen S en M. Daarboven de naam van de organisatie en onderaan de plaatsnaam. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"