fo013561: Viering 50-jarig bestaan van SM Vooruit - De Vogelaere, Achille (1931)
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van de een groep n.a.v. de viering van het 50-jarig bestaan van SM Vooruit, 1931. Groepsfoto met o.a. Georges Nachez (7°v.l.), Frans Toch (8°v.l.) en Vanderhegge (9°v.l.). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"