af003054: Wieze - Le Drapeau Rouge; Gérardin, André (1974)
"Affiche van Jo Clauwaert (Goal) uitgegeven in 1974 door Le Drapeau Rouge voor een variétéprogramma. Afbeelding: tekening van een gitaar waarop een vogel met een hoedje van krantenpapier op; 3 pennenstokken vormen zijn staart; op zijn vleugel een glas wijn. Tekst: WIEZE le drapeau rouge 31*8 '74. programme international de variétés, exposition, semi-marathon, bal avec cindy. Editeur responsable: André Gérardin, rue de Calonne 32, 7521 Chercq. Vertaalde tekst: WIEZE de rode vaan 31*8 '74. internationaal variétéprogramma, tentoonstelling, halve marathon, bal met cindy. Verantwoordelijke uitgever: André Gérardin, Calonnestraat 32, 7521 Chercq. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"