af008753: Vietnam mars - Denaeyer, Roland; Vietnamkomitee; Godin, Jean (1968)
"Affiche van Roland Denaeyer uitgegeven in 1968 door Nationaal Vietnamkomitee met als trefwoord internationale solidariteit: Vietnam.Fotomontage: een bom met daarin hoofd van huilend persoon.Tekst:"