fo020488: Krijgsgevangenkamp Göttingen
"Zwart-witfoto van G. Messiaen tijdens zijn krijgsgevangenschap in Göttingen. De postkaart is gericht aan Karel De Breyer, 15 maart 1917. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"