te001685: Onderdrukking - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie bij een artikel verschenen in De Wereld Morgen 22 maart 1979. Het artikel heeft als titel; De onderdrukking gaat door. Afbeelding van een man die gitaar speelt. Op de gitaararm staan op de plaats van de frets zwarte figuurtjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"