Van politiek naar esthetiek : een interview met Guy Hocquenghem - Verhaar, Odile; Bouwman, Bernard (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Odile Verhaar . Bernard Bouwman Fonds Suzan Daniel (FSD)"