Internationale vogelkijkdagen 4 & 5 oktober 1997 : meer dan 60 activiteiten in Vlaanderen - Daniëls, Luk; Van De Walle, Kris (Brussel: Natuurreservaten; Turnhout: De Wielewaal, 1997)
"Redactie: Luk Daniëls, Chris Van De Walle, ... et al."