fo014966: ABVV, Textiel, Kleding en Diamant, Confectie, Litouwen
"Kleurfoto van arbeidsters aan het werk op de strijkafdeling van een confectiebedrijf in Litouwen. Februari 2000. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"