Senegal - Gambia : mensen, politiek, economie, cultuur, milieu - Hesseling, Gerti; Kraemer, Hens ('s-Gravenhage: Koninklijk Instituut voor de Tropen; Den Haag: Novib; Brussel: NCOS, 1996)
"Gerti Hesseling; Hens Kraemer... et al."