pk002279: Arbeidershogeschool Brussel, le pavillon des femmes - Presto (1922)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het vrouwenpaviljoen in de Arbeidershogeschool te Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"