334.00005: Werkgroep Stripverhalen - Kultuuropbouw
"Collection: Kultuuropbouw; Level of description: Item; Biografie: Kultuuropbouw vzw was de culturele organisatie van de Jongsocialisten (JS). Ze kreeg vorm in het begin van de jaren 1970. Series: 334: Archief van Kultuuropbouw vzw"